در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام من هفت ساله که بیمه تامین اجتماعی طرح خانه داری دارم الان توان پرداخت حق بیمه رو ندارم میخواستم ببینم میتونم پولم و پس بگیرم؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام در بیمه تامین اجتماعی بازخرید موضوعیت ندارد و شما نمی توانید سوابق پرداختی خود را بازخرید کنید (مگر در موارد خیلی خاص)

البته سوابق برای شما محفوظ است و در آینده در صورت تمایل می توانید سوابق خود را  ادامه دهید تا از مزایای بازنشستگی استفاده نمایید

بازخرید سوابق بیمه تامین اجتماعی