در بیمه نیروهای مسلح توسط (110 امتیاز)
با سلام ،نزدیک به ۸ سال سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم که مربوط به کار در کارگاه خصوصی میباشد که حق بیمه را به علت تولیدی بودن در آن زمان بصورت یک سوم پرداخت نمودم ،همکنون ان واحد تولیدی محسوب نمیگردد و من نیز بیش از ۱۵ سال است که استخدام نظامی نیروهای مسلح شده ام ،که در مراجعه برای انتقال سوابق مسیولین یگان ابراز نموده اند چون سابقه غیر دولتی است امکان انتقال نمیباشد،لطفا راهنمایی فرمایید تکلیف سوابق بنده و مزایای آن چه میشود
1 پاسخ
توسط (15,520 امتیاز)
به واحد بیمه نیروهای مسلح مراجعه وفرم کسورات بازنشستگی را پر کرده وهرکدام از درداختیهای یعنی درصد حق بیمه بیشتر باشد مبنای محاسبه وصول ماب التفاوت حق بیمه میباشد وبیمه تامین اجتمایی به بیمه نیروهای مسلح تبدیل میگردد...ایمانی