در سوابق بیمه توسط
مدت یک سال بیمه پرداز نیروهای مسلح هستم و16سال خدمت درناجا داشته که بازخرید گشتم   حال تقاضای انتقال 5سال سابقه ی بیمه تامین اجتماعی کارگری به بیمه نیروهای مسلح رانموداو درجواب گفته اند بیا تسویه کن و17سال بیمه ات رابه تامین انتقال بده ...1آیا قانونن چنین دستوری بدهند.2 آیا امکان حق انتقال بیمه تامین اجتماعی به نیروهای مسلح هست یا نه
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
با درخواست در اداره بازنشستگی نیروهای مسلح میتوانید نسبت به خواسته خود اقدام نمایید

مبلغ مابه التفاوت این انتقال از شما اخذ و به سوابق موجود در خدمات لشکری پس از وصول اضافه خواهد گردید