در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام من پرستار هستم به مدت دو سال در بیمارستان علوم پزشکی دوره طرح با بیمه خدمات درمانی گذروندم.

الان به مدت ۵ساله در بیمارستان دیگه ایی تحت پوشش  بیمه تامین اجتماعی هستم.برای سوابق کاریی میخواهم دوره طرحم را به تامین اجتماعی تبدیل کنم.لطفا راهنمایی فرمایید.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
باسلام

درصورتی که سوابق طرح شما به صندوق کشوری واریز گردیده است می توانید با در دست داشتن تصویر شناسنامه و کارت ملی و مدارک مربوط به طرح به شعبه تامین اجتماعی خود مراجعه و فرم درخواست انتقال کسور بازنشستگی را تکمیل نمایید