در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام وقت بخیر برای من بعد از ثبت نام همچین متنی که مشاهده میکنید اومده  من مراجعه کردم از 5تا از کارمندایی که کارشون سوابق بیمه بود گفتم جواب داد ما خبری نداریم به ما ربطی نداره چیکار کنیم اخه این دیگه چه متنی .من از طریق  اپراتور ایرانسل چک کردم خط به نام خودم هسش راه حل چیه ؟

 جناب آقای/ سرکار ******* اطلاعات هویتی وارد شده توسط شما با پایگاه مرجع مطابقت ندارد. چنانچه اطمینان دارید در زمان ورود اطلاعات اشتباهی رخ نداده، با در دست داشتن مدارک هویتی خود به نزدیکترین شعبه مراجعه نمائید.سازمان تامین اجتماعی
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
به مسئول واحد نامنویسی و حساب های انفرادی شعبه مراجعه نمایید

در صورت تغییر موارد شناسنامه یا المثنی یا تعویض شناسنامه مدارک را به همراه دفترچه بیمه به همراه داشته باشید