در سوابق بیمه توسط
سلام.من توسایت سوابق جدید ثبت نام کردم ومراحل ثبت نام تکمیل شد وتایید رو زد الان که وارد سیستم میشم میگه کد گذرواژه اشتباهه.الان باید چیکار کنم .بیمه هم پاسخگو نیست.خواهشا جواب بدین .خیلی ضروریه
3 پاسخ
توسط (12,000 امتیاز)
سلام

پس از تکمیل مراحل ثبت نام شما باید منتظر بمونید که sms تایید نهایی از بیمه براتون بیاد و حسابتون فعال بشه و بعد از اون موقع میتونید وارد سایت بشید.

اگر خیلی ضروری هستش با یک نامه از طرف کارفرما که براش کار می کنید به شعبه بیمه مراجعه کنید و سوابقتون رو بگیرید.