در دیه و بیمه خودرو توسط (110 امتیاز)
با سلام

تصادف منجر به فوت رخ داده كه حكم غير قطعي ابتداي اسفند صادر شده و تا 20 روز ديگه قطعي ميشه.

 سوال اينجاست كه اگر بيمه قبل از پايان سال 95 مبلغ ديه رو پرداخت نكنه و مقدار ديه كامل افزايش پيدا كند، مابه تفاوت بايد به اوليا دم پرداخت گردد و يا تنها مبلغ ديه كامل زمان قطعيت حكم لازم است؟ اين مابه تفاوت در صورتي كه مقصر پرونده بيمه را در سال 95 كامل كرده باشد، برعهده ي بيمه است يا مقصر؟

جريمه شش ماه حبس چقدر مي باشد و ايا با رضايت اوليا دم كاهش مي يابد؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اگر تاریخ بیمه نامه بعداز ۲۹ خرداد باشد دیگر افزایش مابه التفاوت متوجه راننده نخواهد بود در هیج صورتی  و بیمه کامل پرداخت خواهد کرد وابه التفاوت پرداختی از صندوق خواهد گرفت و اگر قبل از اون تاریخ باشه بیمه۱۵ روز مهلت پرداخت دارد اگر که در این۱۵ روز پرداخت کرد که فقط تا سقف تعهدش پرداخت خواهد کرد و مابه التفاوت از راننده (صندوق بصورت ریکاوری؛ پرداخت خواهد کرد

و اگر که بعد از گذشت اون ۱۵ روز دیه رو پرداخت نکند افزایش نرخ دیه متوجه راننده نخواهد شد و باید بیمه کامل پرداخت کند

و در ارتباط با حبس تعزیری چنانچه خانواده متوفی رضایت بدن قابل تبدیل خواهد بود