در لیست بیمه توسط (3,570 امتیاز)
توی  لیست بیمه ماه ابان برای یک نفر 14 روز بیمه رد شده در حالی که 30 روز کارکرد داره ولی مبلغ کل مشمول بیمه تغییر نکرده برای اینکه اصلاح کنم چکارباید بکنم؟
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
از طریق فرم ادعای سابقه كه از بیمه میگیرید كارگر تكمیل کند و مدیرعامل تایید و مهر بزند با دو شاهد تا در كمیته بیمه بررسی میکنن درصورت تایید سوابق اضافه میشه