در قانون کار و قرارداد کار توسط (3,660 امتیاز)
با چند کارشناس حقیقی همکاری می کنیم که در جای دیگر نیز برایشان بیمه رد می شود

تنظیم قرارداد با اشخاص حقیقی که در جای دیگر نیز بیمه دارن چه شرایطی داشته باشد تا مشمول بیمه نباشد؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
درصورتی که نسبت به پرداخت سقف حداکثر بیمه در محل کارهای دیگرشان اقدام نموده باشند مشمول نخواهد بود (از شعبه باید استعلام بگیرید) و می توانید به آن استناد نمایید در غیر اینصورت باید بیمه را بر اساس کارکرد ارسال نمایید