در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (160 امتیاز)
با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب مرد با 28 سال 8 ماه سابقه بیمه و سن 52سال دارم ودر حال حاضر کارفرما از کار اخراجم کرده است میخواستم بدانم از بیمه اختیاری یا از بیمه بیکاری  استفاده کنم شرایط بازنشستگی اینجانب چگونه خواهد بود در حقوق بازنشستگی تاثیری دارد
در زمان 28 سال سابقه یکبار از بیمه بیکاری به مدت 3 سال استفاده کرده ام 6 سال گذشته است الان 14 ماه مانده  تا بازنشسته شوم کدام را انجام بدهم بهتر است
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام استفاده از بیمه بیکاری در 2 سال آخر بازنشستگی به هیچ وجه توصیه نمی شود

مبنای محاسبه حقوق بازنشستگی 2 سال آخر اشتغال ‏‎(پرداخت بیمه) می باشد و در صورت استفاده از بیمه بیکاری در دوسال اخر حقوق شما بر اساس 2 سال آخر اشتغال محاسبه می شود و بخاطر وجود تورم و کاهش سالانه ارزش پول باعث می شود حقوق بازنشستگی شما کمتر شود

نقدی بر روش محاسبه مستمری بازنشستگی در تامین اجتماعی