در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام
در صورتی که کارگر و کارفرما توافق کنند که پرداختی حق بیمه کمتر از میزان حقوق باشه (مثلا به جای 2 میلیون برای 1 میلیون حق بیمه واریز بشه) ،
1. آیا کارگر میتواند بعدا ادعایی داشته باشد ؟
2. آیا تامین اجتماعی میتواند بعدا ورود کرده و کارفرما را متخلف بداند ؟
1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
کلیه پرداختی های مزد یا حقوق یا کارمزد شامل هرگونه وجوه و مزایای نقدی یا غیرنقدی مستمرکه در مقابل کار به بیمه شده داده میشود به غیر از: حق همسر(عائله مندی)، بازخرید ایام مرخصی، کمک عائله مندی ، هزینه سفر و فوق العاده ماموریت، عیدی، مابه التفاوت کمک هزینه مسکن و خواروبار در ایام بیماری، حق شیر، پاداش نهضت سواد آموزی، حق التضمین(کسر صندوق)، خسارت اخراج و مزایای پایان کار مشمول کسر حق بیمه می باشد.

 در صورت عدم رعایت ماده ۳۹ و اعلام  حقوق و دستمزد پایین تر ،سازمان با  بررسی اسناد و مدارک مالی و دفاتر قانونی کارفرما می تواند نسبت به اصلاح حق  بیمه و مطالبه مابه التفاوت اقدام نماید .