در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (5,240 امتیاز)
آیا بیمه عمر برای یک فرد چه ایرانی و یا اتباع خارجی نیاز است؟
1 پاسخ
توسط (5,240 امتیاز)
سلام

هیچ کس از پس انداز کردن بدش نمیاد و پدران و مادران حتی خودمان

زمانی که یک مقدار چه کم چه زیاد پول به دستمان برسه یه بخشی شو

کنار میزاریم برای روز مبادا.

اگر شما تصمیم بگیرید ماهیانه 50 الی 100 هزارتومان هرماه پس انداز کنید

بنظرتان امکان پذیر هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فرض کنیم ساختمان پهلویی منزل شما بانک باشه شما تصمیم میگیری هرماه

بری و مبلغی رو پس اندازکنی .آیا الزامی به این کار داری؟ اگه یک زمان

پول نیاز شدی نمیری پولتو برداری ؟ اگه این کارروکنی قطعا تمام برنامه هایی

که برای آینده پس اندازت ترسیم کرده بودی از بین میره.

یک راه بهتر پیشنهاد من به شما :

بیاید خودتونو به پس انداز اجباری مجبور کنید . چطوری؟

با قررداد بستن در بیمه عمر هم پول شما پس انداز میشه و هم تحت پوشش خدمات

درمانی قرار میگیری .برای ادامه مطلب و مشاوره چگونگی انجام با من تماس بگیرید..