در بازنشستگی و مستمری توسط (110 امتیاز)
سلام.
پدر بنده حدود ۱۰سال پیش هنگام کار در یک پروژه شیلات پرورش ماهی بر اثر حادثه سقوط از پرتگاه جان خود را از دست میدن و بیمه هم نبودن.
ودر این مدت هیچ کمکی بما نشده . ولی چند سالی قبل فوت سابق بیمه داشتن.

 ایا ما میتوانیم بعد از این مدت که گذشته به اداره کار و  تامی اجتماعی و بیمه و کارفرما مراجه بکنیم.
1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
بله با در دست داشتن هر گونه سابقه می توانید .
چنانچه درمحل کارو درحین اشتغال بوده باشد میتوانید شکایت کنید.