در لیست بیمه توسط (340 امتیاز)
با سلام وخدا قوت
ایا اشخاصی که کارگران و افرادی را در ساخت ساختمان های تجاری چند طبقه با متراز بین 700الی1000متر به نام خود برای چندین سال و چند ساختمان بکار گیری میکنند از بیمه کردن انها در سازمان تامین اجتماعی معاف هستند چون ساختمانها را به نام خود به اتمام میرساند واز نام شرکتش استفاده نمیکند؟
خواهشمندم درصورت جواب مثبت یا منفی موار قانونی را اشاره فرمایید.
با کمال تشکر و قدزدانی فراواث
1 پاسخ
توسط (140 امتیاز)
طبق مفاد قانون بیمه های اجتماعی کارگران ساختمانی تمامی افراد شاغل در عملیات احداث و تخریب و تجدید بنا مشغول بکار میباشند در قبال حوادث ساختمانی مشمول خدمات سازمان تامین اجتماعی خواهند بود لیکن با تغییراتی که در سال 1387 در این قانون ایجاد گردیده به ازای پرداخت حق بیمه سهم کارفرما که در حال حاضر بر مبنای 15 درصد مبلغ عوارض ساختمانی در زمان اخذ پروانه ساختمانی توسط سازنده پرداخت میشود کلیه افرادیکه دارای کارت مهارت فنی و حرفه ای بوده و بر اساس سهمیه بندی سازمان مذکور بعنوان بیمه شده ساختمانی ثبت نام  کرده اند میتوانند از تمامی مزایای سازمان تامین اجتماعی اعم از درمان و بازنشستگی و ... بهره مند شوند فلذا کسانیکه در ساختمان شما مشغول بکارند اگر در سهمیه بندی سازمان بعنوان کارگر ساختمانی ثبت نام نشده باشند صرفا در قبال حوادث ساختمانی تحت  پوشش هستند (حتی حمایت در قبال فوت و از کارافتادگی ) ولی جهت استفاده از مزایای قانونی در غیر موارد حادثه هرگونه بهره مندی مستلزم داشتن کارت مهارت فنی و حرفه ای و بیمه پردازی کارگر ساختمانی به ازای حق بیمه سهم کارگر خواهد بود