در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام. برای دو کارگاه از دو کامپیوتر مجزا لیست بیمه رد می کنیم.

اگر بخواهیم برای هر دو کارگاه از طریق یک سیستم لیست بیمه رد کنیم چطور می توان اطلاعات کارگاه دوم را به سیستم دیگر که در حال حاضر لیست بیمه کارگاه اول از آن رد می شود منقل کرد ؟

لطفاً در مورد تهیه لیست بیمه در صورتی که دو کارگاه در یک برنامه درج شده باشد هم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
1 پاسخ
توسط (150 امتیاز)
با سلام

شما میتونید در همون برنامه قسمت اطلاعات کارگاه برید و از گزینه جدید کارگاه دوم را ایجاد کنید و از قسمت اطلاعات کارکنان هم گزینه جدید رو باز کرده ولیست کارمندان را اضافه کنید ولی در اینترنت حتما باید با یک کد ملی دیگر تک تک بفرستید