در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام من شرکتی فنی مهندسی ثبت کردم میخواستم بدونم برای بیمه کردن ۲ نفر لیسانس از شرکتم.باید شماره کارگاه داشته باشم وجایی رو کرایه کنم برای شرکت ؟ چون هنوز کاری بر نداشتم ولی باید برای گرید حداقل ۲ ماه برای این ۲ نفر بیمه رد بشه از شرکتم.ممنون
1 پاسخ
توسط (109,850 امتیاز)

باید اسمشون در لیست بیمه شرکت شما رد بشه.

برای اینکار نیاز به کد کارگاه دارید. برای کد کارگاه نیاز به یک محل با کدپستی دارید. به سوال زیر برای مداراک مورد نیاز کد کارگاه مراجعه کنید

مدارک لازم برای دریافت کد کارگاه برای سازمان بیمه تامین اجتماعی