در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
فرض کنید یک شخص ۵۲ ساله یک بیمه ماهیانه ۲۰۰ هزارتومانی تهیه میکنه و توی فرمش ضریب رو ۳۰۰ میزنه و تمامی پوششها رو انتخاب میکنه ... اما حاظر به آزمایش دادن نیست ... برای موارد زیر شرکت چه اعدادی براش در نظر میگیره ...

سرمایه فوت طبیعی
سرمایه فوت حادثی
حادثه
امراض خاص
ازکارافتادگی طبیعی
2 پاسخ
توسط (6,000 امتیاز)
با درود دوست عزیز هستند اشخاصی که فرصت انجام آمایش را ندارند جهت این مورد تدابیری لحاظ شده که نسبت به سن بیمه شده بابت پوشش های اضافی درصدی را بین ۳۰ تا ۵۰ درصد در نظر گرفته اند که اتوماتیک به حق بیمه اضافه میگردد

قبل از بیمه شدن هیچکدام ار این پوشش ها شامل نمیشود چون ییمه نامه ای صادر نشده ,فقط در بیمه سامان بابت بیعانه ای که مشتری پرداخت میکند تا زمان صدور بیمه نامه بطور رایگان 5 میلیون تومان بیمه حوادث را تقدیم بیمه گذار میکنیم

بیمه را آگاهانه خریداری کنید