در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
در چه صورت در بیمه عمر  و سرمایه گذاری نیاز به آزمایش پزشکی نیست؟
3 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام برای آزمایش پزشکی بستگی به شرکت بیمه دارد برای مثال:

در بیمه عمر بیمه آسیا درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 60 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 10میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه البرز درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 50 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 20میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه ایران درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 50 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر1.5 برابر حق بیمه سالانه باشد
در بیمه عمر بیمه پارسیان درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 50 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 15میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه پاسارگاد درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 50 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 25میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه دانا درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 20 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 25میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه رازی درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 55 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 70میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه کارآفرین درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 60 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 35میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه ما درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 50 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 20میلیون تومان باشد، همچنین درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 40 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 30میلیون تومان باشد
در بیمه عمر بیمه نوین درصورتی که سن بیمه‌گذار حداکثر 50 سال و سرمایه فوت درخواستی حداکثر 20میلیون تومان باشد

اطلاعات تکمیلی در :

همه چیز در مورد شرایط بیمه عمر