در سایر توسط
من به صورت آزاد برای بازنشستگی خود پول میریزم بدون درمان. آیا میشود از طریق پدرم که بازنشسته شده برای دفترچه درمان اقدام کنم؟
1 پاسخ
توسط (11,880 امتیاز)
درودبرشما،شما میتوتنید دو دعترچه داشته باشید اما شامل یک بازنشیتگی میشوید.در صورتی که تمایل به بازنشستگی ایده ال و با زمان کوتاه تر داشتید میتوانید از مشاوره رایگان ما استفاده کنید.