در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (120 امتیاز)
با سلام
با توجه به تبصره 1 ماده ۳۶  قانون کار، آیا فوق العاده شغل در محاسبه سنوات محسوب میگردد؟
در رای هیات حل اختلاف، با استناد به این تبصره عنوان شده که فوق العاده شغل بنده به عنوان ترمیم مزد محسوب میشود! لذا آخرین دستمزد ثابت ماهانه را  حقوق پایه به اضافه فوق العاده جذب اعلام نموده اند. در صورتی که طبق استعلام از بیمه، آخرین حقوق بنده حاصل جمع حقوق پایه و فوق العاده جذب و فوق العاده شغل واریز شده است.
با سپاس فراوان
توسط (120 امتیاز)
اگر در دیوان عدالت اداری شکایت کنم می توانم به حقم برسم؟ لطفا جواب دهید
1 پاسخ
توسط (880 امتیاز)
فوق العاده شغل مبنای محاسبه حق سنوات ، اضافه کار، عیدی و .... در کارگاه های فاقدد طبقه بندی می باشد.