در بیمه آتش سوزی توسط (150 امتیاز)
بیمه هایی که انجام آن توسط مدیر ساختمان اجباری است
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیز سلام،وقت بخیر.

طبق ماده ۱۴ قانون تملک آپارتمان ها،مدیر یا مدیران مکلف هستند تمام بنا را بعنوان یک واحد در مقابل آتش سوزی بیمه نمایند و در صورت عدم اقدام و بروز آتش سوزی،مدیر یا مدیران،مسول جبران خسارات وارده به افراد می باشند.

ضمنا در صورتیکه مجتمع دارای آسانسور نیز باشد،داشتن بیمه مسولیت آسانسور نیز الزامی خواهد بود.