در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
سلام؛ اینجانب ۲ماه سابقه کار در شرکتی داشته ام و بصورت رأی اداره کار تأییدشده و در سوابق اینجانب ثبت گردیده، حال زمان بررسی سوابق تامین اجتماعی اعلام نموده که چون سابقه ادعایی و اداره کاری بوده بصورت عادی محسوب میگردد این درحالی است که عنوان همان ۲ ماه در کمیسیون سخت و زیان آور بصورت شغل سخت تایید شده است، خواهشمند است جواب بفرماییدچه راهی است که سوابق فوق یصورت سخت وزیان آورمحسوب ومنظور نماییند، ممنون ازارایه پاسخ
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این روشی که تامین اجتماعی مد نظر قرار میدهد قانونی نیست چنانچه این دوماه که باشغلهای بعدی یا قبلی شما مرتبط بوده میبایست سختی آنها را بپذیرد اما وقتی نمیپذیرد تنها را قانونی شکایت به دیوان عدالت اداری میباشد که آنهم برای دو ماه ارزش ندارد اما در کل صلاح کار خویش خسروان دانند