در لیست بیمه توسط (3,570 امتیاز)
آیا بیمه کردن سهامداران و اعضای هیات مدیره که با عنوان شغلی مانند حسابدار در شرکت کار می کنن اجباری می باشد و در صورت بیمه نکردن آیا می تونن ادعایی داشته باشن
1 پاسخ
توسط (1,160 امتیاز)
سلام

در صورتيكه اعضاي هيات مديره و مديرعامل شركت با شركت رابطه مزدبگيري داشته باشند بيمه نمودن آنها اجباريست.

با توجه به تعريف مزد در قانون تامين اجتماعي(هر گونه وجوه و مزاياي نقدي مستمر كه در مقابل كار به بيمه شده پرداخت ميگردد) نيز ميتوان منظور سازمان از رابطه مزدبگيري را فهميد .

فلذا چنانچه مديران شركت صرفا حق حضور در جلسه دريافت كنند يا فقط از سود شركت بهره مند شوند مشمول بيمه اجباري نخواهند بود .