در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (110 امتیاز)
من دو تا قسط از بیمه عمرم رو دادم و تا الان ۴ قسطش عقب افتاده که تقریبا دو سال میشه الان که میخام پولم رو که حدود یک میلیون و صد هزار تومن هست رو  پس بگیرم و انصراف بدم میگن هیچ پولی برگشت داده نمیشه چون هزینه های بیمه گری براتون کم شده و شما تو این مدت که قسط نمیدادین شامل پوشش های بیمه بودین و میگن چون قسطها عقب افتاده من به تعهدم عمل نکردم و پس بنابرین پولم خورده میشه
در حالی که وقتی حق بیمه رو ندی اصولا بیمه معوق میشه و شما شامل پوششی نمیشی
چطور انقدر راحت کل پول ادم رو بالا میکشن و میگن هزینه کردیم؟
من باید چیکار کنم؟؟
2 پاسخ
توسط (8,130 امتیاز)
سلام دوست عزیز
بیمه شما مخفف شده و شما دیر برای بازخرید اقدام کردید . مدتی هم که قسط نداده بودید پوشش های بیمه ای شامل  شما میشده به همین دلیل مبلغ هزینه پوشش شده
در صورتی بیمه گذار اقساط حق بیمه مربوط به بیمه نامه عمر خود را بعد از مدتی نپردازد بیمه گر می تواند سرمایه اولیه بیمه عمر او را به نسبت اقساط حق بیمه دریافتی تقلیل دهد . در این صورت سرمایه جدیدی به بیمه گذار یا بیمه شده تعلق می گیرد که کمتر از سرمایه اصلی است و به طور اصطلاح به آن سرمایه مخفف می گویند   پول شما بالا کشیده نشده اگر توی این مدت اتفاقی برای شما می افتاد شما پوشش مخفف داشتید. با همون دو قسط پرداختی .
موفق باشید