در سایر توسط
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

سلام.

من به شما دریافت بیمه رایگان سلامت برای پوشش خدمات درمانی رو پیشنهاد می کنم در کنار بیمه عمر و سرمایه گذاری برای پوشش بیماری های خاص و اطمینان از داشتن پول در شرایط اضطراری و دریافت پول بعد از اتمام دوره قرارداد یا در صورت نیاز در حین مدت قرارداد.

می تونید سوالات متداول حوزه بیمه عمر و سرمایه گذاری رو اینجا مطالعه کنید و در حوزه بیمه سلامت را اینجا مطالعه کنید.

برای دریافت مشاوره رایگان خرید بیمه از نمایندگان منتخب بیمه، می تونید فرم مشاوره رایگان خرید بیمه رو پر کنید تا با شما تماس بگیرن. فرو رو می تونید اینجا تکمیل کنید. http://goo.gl/UT7AB9