در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
با سلام  پدر من مستمری بگیر تامین اجتماعی است من یک زن مطلقه هستم بیمه من قالیبافی می باشد می خواهم از بیمه قالیبافی انصراف دهم در صورت درخواست من بعد از چه مدت  از طریق پدرم  برای من بیمه درمانی صادر می شود   تشکر
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
سلام ،
به شعبه تامین اجتماعی پدرتان با مدارک شناسنامه خودتان رجوع نمائید تا خدمات دفترچه برای شما فعال گردد.
تا زمان ازدواج مجدد می توانید تحت پوشش بیمه پدرتان قرار بگیرید.