در قانون کار و قرارداد کار توسط
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مشاوران محترم قانون کار

منظور از ماده 7 قانون جدید کار چیست

با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,730 امتیاز)

ماده ۷  قانون کار

قرارداد کار عبارت است از قرارداد کتبی یا شفاهی که به موجب آن کارگر در قبال دریافت حق السعی کاری را برای مدت موقت یا مدت غیر موقت برای کارفرما انجام می دهد .

  • تبصره ۱- حداکثر مدت موقت برای کارهایی که طبیعت آنها جنبه غیر مستمر دارد توسط وزارت کار و امور اجتماعی تهیه و به تصویب هیات وزیران خواهد رسید .
  • تبصره ۲- در کارهایی که طبیعت آنها جنبه مستمر دارد ، در صورتی که مدتی در قرارداد ذکر نشود ، قرارداد دایمی تلقی می شود .

متن قانون کار