در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
با سلام:
احتراما 23 سال سابقه کار با مواد پرتوزا(مشاغل سخت و زیان آور) را دارم.سازمان متبوع بنده به علت عدم بودجه بازنشتگی را قبول نمی کند.حال

1- آیا بنده می توانم خودم را از اداره خودم  بازخرید کنم(بیمه تامین اجتماعی هستم)؟

 .2- آیا می توانم بازخرید شوم ولی سهم بیمه را نگیرم و بعد از بازخرید در جای دیگر ادامه پرداخت بیمه را داشته باشم؟

3- نحوی محاسبه بازخرید (از لحاظ مالی ) به چه نحوی است؟ بسیار سپاسگذارم
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه شما بیست وسه سال در کار سخت وزیان آور فعالیت داشتید میتوانید بازنشسته شوید ونیاز به بازخریدی ندارید