در دیه و بیمه خودرو توسط (40,110 امتیاز)
:حیطه پوششه بیمه حوادث راننده ایا فقط مشمول زمانی خواهد شد که وی در هنگام رانندگی دچار حادثه شده است؟؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
حيطه پوشش بيمه حوادث راننده
نظربهاينکه بیمهنامه حوادث راننده،دراجرای بند(ب)ماده115قانون برنامه پنجم توسعه عرضه میگردد ودراين بند تکلیف گرديده است كه راننده همچون سرنشین مشمول بیمه شود ودرحکم مذكورشرط يا قید خاصی(همچون وقوع حادثه درحین رانندگی)برای اعمال بیمه حوادث در مورد راننده و به تبع آن پرداخت خسارت مربوطه لحاظ نگرديده است  لذا حوادث مربوطبه راننده بهصورت مطلق،تحت پوشش بیمه نامه حوادث بوده و در
صورت وجودبیمه نامه مذكور،خسارت قابل پرداخت است

دانستنی های حقوقی بیمه

 dyeh_tasadofat