در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام
من سال 1355 و 1356 رو در یک کارگاه کار کردم و اونها منو بیمه کردن. الان که برای جمع آوری سابقه رفتم فقط 6 ماه اونهم توی بایگانی راکد پیدا کردن.خودم هیچ مدرکی از اون زمان ندارم کارگاه هم واگذار شده و هیچ مدرکی از اون زمان ندارن. اما صاحب کار اون زمان را پیدا کردم و می گه که می تونه کارکرد 2 سال من و واریز حق بیمه من رو تایید کنه. آیا این مدرک قابل استناده؟در غیر اینصورت لطفا راهکاری پیشنهاد بدید.
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
سلام

برای هر کارگاه دفتری وجود داشت که لیست واریزی کارفرما برای شما در اون موجود هستش که یا تو شعبه هست یا بایگانی راکد ،

در پرونده شما هم کارت های سابقه وجود داره که اون هم می تونه ملاک عمل قرار بگیره

صرف گفته کارفرما امکان ایجاد سابقه وجود نخواهد داشت