در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
قرار داد بیمه عمر چگونه باشد به نفع ماست,و چگونه گزینه های قرار داد بیمه عمر را پر کنیم بهتر می باشد.
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ
تبریک بابت انتخاب هوشمندانه ی شما جهت تهیه بیمه عمر!!!!

برای خرید بیمه عمر اول باید مشخص کنین از بیمه ی خودتون چه انتظاری دارین و چه پوشش هایی رو میخواین بعد باید سطح مالی خودتون رو بسنجین که چه میزان رو میتونین پرداخت کنین.

در مورد بیمه های عمر ، بیمه ای که مناسبه که پوشش های کامل و لازم رو برای شما داشته باشه و در حال حاضر اکثر شرکت های بیمه ای شرایط یکسانی دارن و فقط در جزییات کمی متفاوتند.

لطفا در زمان خرید بیمه ی عمر به این نکته توجه کنین که بیمه ای مناسبه که پوشش های اون کامل باشه یک بیمه با پوشش های ناقص مثل یک ماشین بدون لاستیکه!!! پس موقع خرید بیمه ی عمر حتما همه ی پوشش ها رو دریافت کنین حتی اگر سود نهایی شما در بخش سرمایه گذاری یک مقدار کم بشه البته تفاوت قیمت خیلی کمتر از اونه که بخواین از پوشش های درمانی صرف نظر کنین.