در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام . من زیر پوشش بیمه درمانی پدرم ( خدمات درمانی ) هستم و الان دوره طرحم رو شروع کردم ( پزشک هستم ) که 2 سال هستش و بیمه درمانی این محل کارم تامین اجتماعی است . اگر از پوشش بیمه پدرم خارج شم و بیمه درمانی تامین اجتمایی بشم بعد از 2 سال که دوره طرحم تموم میشه باز میتونم زیر پوشش بیمه درمانی پدرم قرار بگیرم  !؟
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام شما تا زمانی تحت پوشش پدرتان میباشید که در حال تحصیل باشید چنانچه مرد باشید بعد از تحصیل از پوشش خارج میگردید اما اگر خانم باشید وخودتان بیمه باشید نمیتوانید تحت پوشش پدر باشید اما درصورتی که بیمه نباشید میتوانید تحت پوشش پدر باشید