در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
سلام در چه صورت بیمه شده زن در تامین اجتماعی می تونه فرزندانش رو بیمه کنه ؟
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

با سلام شرایطی که  بیمه شده زن می تواند  فرزند /  فرزندان واجد شرایط خود را تحت تکفل خویش قراردهد

 فرزند وی در هیچ یک از کارگاه های مشمول مقررات  قانون  تامین  اجتماعی اشتغال نداشته باشد.
 فرزند بیمه شده تحت پوشش سایر صندوق های بیمه و  بازنشستگی نباشد.
  همسر بیمه شده زن، فاقد نظام بیمه ای باشد.
لازم به ذکر است در صورت تحقق تمام شرایط فوق الذکر، و با تکمیل  فرم درخواست توسط بیمه شده زن و بررسی های همه جانبه توسط  شعبه ذیربط و حصول اطمینان از عدم پوشش بیمه ای فرزندان و با رعایت سایر  مقررات و ضوابط جاری ، ارائه خدمات مقرر در قانون تامین اجتماعی به فرزندان بیمه شده زن امکانپذیر می باشد .
ضمناً در مواردی که حضانت فرزندان از طریق قانون به مادر واگذار شده باشد ، تکمیل فرم درخواست ضرورت ندارد.