در بیمه نیروهای مسلح توسط (120 امتیاز)
با سلام
من پدرم بازنشسته نیروی انتظامی است.خودم هم 22 سال دارم و شماره عینک هردو چشم 2.5 نزدیک بین هست. میخاستم بدونم بیمارستان یا کلینیکی تو تهران هست که با دفترچه نیروهای مسلح عمل چشم لازک یا لیزیک رو انجام بده؟
1 پاسخ
توسط (2,380 امتیاز)
با درود. همانطور که می‌دانید لیزیک جزو گروه درمانهای زیبایی محسوب می‌شود و طبق ضوابط بیمه نیروهای مسلح برای اینکه عمل لیزیک با بیمه محاسبه شود باید سن بیمه شده بین ۲۰ تا ۲۵ سال باشد و نمره چشم بالای ۴ باشد که البته قبل از عمل لیزیک باید کارشناس معتمد سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح شمول بیمه جهت عمل را تایید نماید. لذا مرجع بررسی و تایید سازمان خدمات درمانی نیروهای مسلح در شهر شما می‌باشد که باید حتما قبل از اقدام به عمل این کار انجام شود..

درحال حاضر با شرایط نمره چشم شما احتمالا عمل لیزیک با بیمه تایید نخواهدشد.