در بیمه بیکاری توسط (3,570 امتیاز)
اگر ادعای کارگر در اداره کارگر رد شود آیا می تونه از بیمه بیکاری استفاده کنه ؟
2 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
در صورتی که در رای هیات تشخیص اداره کار، در جلسه دوم شکایت ادعای خواهان رد شده باشد و مبلغی برای او در نظر گرفته نشود، امکان استفاده از بیمه بیکاری وجود ندارد؟ شکایت مبنی بر عدم دریافت کامل حقوق و مزایا از طرف کارفرما بوده که با نتایج بازرسی مبنی بر عدم اشتغال خواهان، شکایت رد شده است، لطفا جواب بدید، ممنون

اگر رابطه کارگری و کارفرمایی اثبات نشود موضوع بیکاری نیز منتفی است