در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (360 امتیاز)

سلام

حق بیمه عمر "مان" بیمه ایران به صورت یکجا برای فرد 25 ساله با قرارداد 25  یا 30 ساله  چقد هستش؟

ممنون

1 پاسخ
توسط (2,570 امتیاز)
با سلام و احترام دوست عزیز.
حق بیمه پرداختی بابت بیمه عمر و تامین آتیه در همه شرکتها به وسع مالی و انتظاری که از بیمه نامه خود دارید بستگی داشته و بسته به شرکت، حداقل از ماهی 20.000 تومان یا 50.000 تومان شروع شده و حداکثر مبلغ پرداختی محدودیتی نداشته و تا هر مبلغی که فرد بخواهد میتواند در نظر بگیرد.
همانطور که میدانید حق بیمه پرداختی میتواند بصورت ماهیانه، سه ماهه، 6 ماهه، سالانه و حتی یکجا باشد.
به عنوان مثال اگر فرد بیمه شده، شرایط حق بیمه 50.000 تومان ماهیانه با افزایش 10درصد سالیانه را در نظر بگیرد، کل حق بیمه پرداختی در مدت 30 سال و بصورت یکجا مبلغ 98.100.000 تومان می شود.

موفق باشید
برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید