در بیمه آتش سوزی توسط (40,110 امتیاز)
شخص دادخواستی به طرفیت شرکت بیمه ایران مطرح کرده است و به استناد قرارداد بیمه ، مطالبه خسارات ناشی از اتش سوزی را در کارگاه خویش کرده است. شرکت بیمه با استناد به اینکه در قرار داد بیمه به صراحت قید شده است که به نفع بانگ تجارت قرار داد مذکور (بیمه) را منعقد می کند، ایراد کردت است. ایا ایراد شرکت بیمه (خوانده )
وارد است؟؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
چون در قرار داد بیمه متنازع فیه اشاره شده است که خواهان به نفع بانک بیمه می کند؛ لذا بانک ذی نفع است .مع ذلک خواهان در دعوای مطروحه  ذی نفع نیست؛ لذا با استناد به ماده ۸۹ قانون ایین دادرسی مدنی ناظر بر ماده(۱۰) ماده۸۴ همان قانون دقرارداد دعوای مذکور صادر می شود

دانستنی های حقوقی بیمه ای

 dyeh_tasadofat