در بیمه آتش سوزی توسط (100 امتیاز)
سلام,ما مغازه پوشاک حدود ۷متری اجاره ای خودمان را نزد بیمه ایران به مبلغ ۴۴میلیون تومان با هزینه ۵۰ هزار تومان بیمه اتش سوزی کردیم که ۳۷میلیون تومان بابت جنس و دکور و ۷میلیون بابت ساختمان مغازه بوده است.

اتش سوزی از همسایگان شروع شد و ۸مغازه از جمله مغازه ما ۱۰۰درصد سوخت و چیزی باقی نمانده است.
حال بیمه ایران مبلغ را کم کرده و ۲۷میلیون بابت جنس و ۳میلیون بابت مغازه میخواهد بعد ۵ماه پرداخت کند.

آیا چنین حقی دارد یا باید عین ۴۴م را بپردازد؟باید اعتراض کنیم؟آیا نتیجه بخش است یا کمتر ممکن است بشود.
4 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
برآورد شرکت های بیمه از خسارت واقع شده معمولا با مقداری که بیمه گذار در ذهن خود محاسبه کرده، همیشه یکی از موارد بروز شکایت های بیمه ای است.

اگر مبلغ گزارش شده از سوی شرکت بیمه ایران را نادرست می دانید، اعتراض خود را کتبی به شعبه تشکیل پرونده اعلام کنید. در صورتی که ترتیب اثر داده نشد، به بخش شکایات از شرکت های بیمه در بیمه مرکزی، گزارش کنید و در صورتی که از این محل هم جواب قانع کننده نگرفتید به یک دادگاه صالحه شکایت کنید.
موضوع ارجاع داده می شود برای کارشناسان رسمی دادگشتری و بررسی می شود. در صورتی که شما دلایل قانع کننده و اثبات کننده داشته باشید، رای به نفع شما صادر می شود و حتی اگر بیمه ایران بر اساس رای صادره دادگاه، حواله صادر نکند، دستور برداشت از حساب های جاری بیمه ایران صادر می شود.

در تمامی مراحل یاد شده، شما :
1. دلایل اثبات کننده و محکمه پسند داشته باشید
2. برای گرفتن حق خود، ثابت قدم باشید.

در این صورت شک نکنید که به حق خود خواهید رسید.

میتوانید تمامی این مراحل خسته کننده و حوصله بر را به یک مشاور امین و وکیل خبره بسپارید تا در ازای حق الزحمه نه چندان گزاف، این امور را برای شما اجرا کند.