در دیه و بیمه خودرو توسط (40,110 امتیاز)
کارشناس بیمه خسارات وارده به اتومبیل زیان دیده پیش از نظریه کارشناس در تامین دلیل براورد  کرده است؛ ولی شرکت بیمه با کسورات قانونی کمتر از خسارات وارده مطابق نظر کارشناس تامین دلیل پرداخت کرده است، ایا زیان دیده می تواند مابه التفاوت را ازعامل زیان مطالبه کند؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام
با توجه به اینکه مطابق مواد۱و۲ قانون مسولیت مدنی هرکس بدون مجوز قانونی عمدا یا در نتیجه بی احتیاطی موجب ضرر مادی دیگری شود، مسئولیت جبران خسارات ناشی از عمل خود است. در فرض پرسش شخص زیان دیده مدعی است که قسمتی از خسارات وی را بیمه تامین کرده که با این تقدیر می تواند نسبت به مازاد خسارات ،دعوای حقوقی طرح و اقامه کند.شرکت بیمه نیز در حدودی که پرداخت بیمه کرده است به قائم مقامی متضرر ،می تواند مطالبه خسارات کند(نشست قضایی دادگستری میانه،ابان۱۳۸۳)