در دیه و بیمه خودرو توسط
با عرض سلام و ادب.
بنده سال 93  در ماه حرام تصادف کردم ک منجر به فوتی شده و ب خاطر اعتراض به نظریه کارشناسی سال 94 حکم قطعی شد.
از طرفی طرف قرارداد بیمه  میهن بوده هنوز دیه پرداخت نکرده و درسال تصادف دیه 200 میلیون و در سال جاری 253 میلیون افزایش داشته ; خواستم بدونم افزایش دیه رو خودم باید پرداخت کنم و یا شرکت پرداخت میکنه ..ممنون میشم جواب بدین
1 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

طبق بیمه نامه های صادره قبل از تاریخ 95/03/29 ، هرگونه مابی التفاوت دیه در صورت عدم دریافت الحاقیه به عهده شخص مقصر می باشد و شرکت بیمه نهایتا موظف به پرداخت میلغ دیه درج شده در بیمه نامه می باشد.

ولی در بیمه های صادره از مورخ 95/03/29 به بعد چون افزایش دیات نیاز به اخذ الحاقیه نمی باشد و تا شامل افزایش دیات می باشد نیاز به پرداخت مابی التفاوت افزایش دیه توسط مقصر نیست.