در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من نفر جدیدی رو امروز در لیست وارد کردم که قبلا جایی بیمه نبوده و تازه ثبت نام کرده . اما وقتی لیست رو در سایت ارسال میکنم ُ عدم تایید میزنه و دلیلش رو ( کد ملی نا معتبر است ) می زنه . در صورتی که کد ملی درست وارد شده .
4 پاسخ
توسط
"کد ملی نامعتبر است" بیشتر اوقات دلیلش این است که فرد مورد نظر در همان شعبه قبلا بیمه شده تبعی (پدر یا همسر خود) بوده و از بابت ایشان دفترچه بیمه ( با شماره بیمه موقت) دریافت نموده است. لذا باید با مراجعه به واحد نامنویسی شعبه و طرح موضوع درخواست اصلاح شماره موقت به دائم را نماید.
توسط
باید به شعبه تامین اجتماعی مربوط به کارگاه خودتون مراجعه کنید و نفر جدید رو توی کارگاه نام نویسی کنید
توسط
سلام من شماره سریال شناسنامه رو وارد میکنم بعد شناسایش میکنه
توسط (140 امتیاز)
در 2 حالت این مورد پیش میاد که میشه به راحتی حلش کرد

مورد اول اینکه طرف توی شعبه ثبت نام نکرده و فقط کافیه بره و از تاریخ مورد نظر شما ثبت نام کنه.

مورد دوم اینه که ثبت نام کرده و به این خطا برخورد میکنیم. که در 90 درصد اوقات مال اشخاصی هست که تاریخ تولدشون از سال 1370 به بعد هست که شماره شناسنامه ندارن در این حالت ارور بیمه فقط برای یک ماه هست و در ماه بعدی سیستم بیمه اون رو بصورت اتوماتیک اصلاح می کنه . ولی بهترین راه تلفن به شعبه یا مراجعه حضوری به شعبه مربوطست.