در بیمه مسافرتی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا هزینه دندانپزشکی تحت پوشش بیمه مسافرتی می باشد ؟
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
با سلام

بله در بیمه های مسافرتی هزینه فوری دندانپزشکی تا سقف 400 يورو و فرانشيز 25 يورو. در کشور مقصد قابل پرداخت می باشد.

نکته قابل توجه: با توجه به داشتن نمایندگی در تمامی کشورهای جهان کلیه ی خسارت های احتمالی در همان کشور مقصد قابل پرداخت بوده و احتیاجی به تشکیل پرونده جهت دریافت خسارت پس از پایان مسافرت در کشور ایران نمی باشد.

شما می توانید این بیمه نامه را به صورت حضوری یا غیر حضوری از کارشناسان ما تهیه نمایید.