در بیمه مسافرتی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

برای چه مسافرت هایی باید بیمه مسافرتی تهیه کرد ؟
3 پاسخ
توسط (160 امتیاز)
شما می توانید برای تمام مسافرت های خود بیمه تهییه کنید ، اما برای سفرهای خارجی شما ملزم به خرید بیمه نامه سفر می باشید ، چون یکی از شروط اکثر سفارتخانه ها خرید بیمه سفر می باشد .

به صورت منطقی هم چون هزینه های درمان در کشورهای خارجی بسیار بالا می باشد ، بهتر است که بیمه خریداری شود .

برای سفرهای داخلی هم می توانید از بیمه حوادث انفرادی استفاده کنید

برای خرید بیمه نامه های سفر به صورت کاملا آنلاین می تونید به این وبسایت مراجعه کنید
توسط (5,820 امتیاز)
سلام

شما می توایند برای سفرهای داخلی با تعداد حداقل ده نفر از بیمه حوادث تورهای داخلی استفاده نمایید و برای مسافرت های خارج از کشور( برای تمامی کشورها امکان تهیه این بیمه نامه وجود دارد) حتی به صورت انفرادی می توانید بیمه نامه را  تهیه نمایید.

به عنوان مثال برای مسافرت به منطقه شینگن موارد زیر تحت پوشش این بیمه نامه قرار خواهد گرفت :
 هزينه هاي پزشکي و بستري شدن در بيمارستان تا سقف 30.000 يورو براي شينگن و 50.000 يورو براي شينگن طلائي و
فرانشيز 25 يورو.
 هزينه هاي فوري دندانپزشکي تا سقف 200 يورو و فرانشيز 25 يورو.
 هزينه هاي فقدان گذرنامه، گواهينامه رانندگي و شناسنامه در خارج از کشور تا سقف 150 يورو.
 خدمات ارتباطي رايگان.
 تحويل دارو به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 حواله تضميني وجوه نقد تا سقف 650 يورو.
 معاضدت حقوقي تا سقف 700 يورو.
 حواله وجوه نقد تا سقف 650 يورو.
 يافتن و ارسال بار و ملزومات شخصي به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 جبران خسارت فقدان بار تحويلي به هواپيما تا سقف 200 يورو.
 جبران خسارت تاخير در ورود بار همراه مسافر تا سقف 100 يورو.