در بیمه مسافرتی توسط (7,050 امتیاز)
سلام

آیا دزیده شدن ساک در فرودگاه یا خارج از کشور در هنگام مسافرت تحت پوشش بیمه مسافرتی می باشد ؟ با تشکر از شما
2 پاسخ
توسط (5,820 امتیاز)
سلام دوست عزیز

در بیمه های مسافرتی سرقت تحت پوشش نمی باشد ولی در مورد وسایل بیمه گذار موارد زیر تحت پوشش می باشد.

يافتن و ارسال بار و ملزومات شخصي به ميزان هزينه هاي واقعي انجام شده.
 جبران خسارت فقدان بار تحويلي به هواپيما تا سقف 200 يورو.
 جبران خسارت تاخير در ورود بار همراه مسافر تا سقف 250 يورو.

شما می توانید این بیمه نامه را به صورت حضوری یا غیر حضوری از کارشناسان ما تهیه نمایید.