در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
پدر من الان 63 سالشه و تو یه مکان دولتی بصورت قراردادی کار میکنه کلا 10 سال سابقه بیمه داره با توجه به سنش و بیمه پرداختی ومشغول بکار بودن تا کی میتونه توی اون ارگان کار کنه؟ چنانچه بخوان به زور بازنشستش بکنن پرداختی به ایشون چقدر میشه در نظر داشته باشید مشغول کار وپرداخت بیمه میباشد؟
1 پاسخ
توسط
اگر ایشان بخواهند به پرداخت حق بیمه ادامه بدهند باید تا سابقه 20 سال (ده سال دیگر) بیمه پرداخت کنند تا آن زمان با حداقل دستمزد بازنشسته بشوند. در صورت درخواست بازنشستگی در همین امسال می توانند با ده روز (یک سوم) حقوق حداقل سال بازنشسته شوند.