در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (110 امتیاز)
سلام،
من معلم زبان هستم، الان یازده سال هست که درس میدهم (اما همیشه به طور حق التدریس)، چند سال اول که هیچ بیمه ای رد نشد، چند سال بعد بیمه رد شده اما نه بهطور کامل.
میخواستم ببینم میتونم خودم را بیمه خویش اشتغالی کنم و سابقه 11 سال رو هم شامل این سوابق بکنم؟
با تشکر
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
در هر مجموعه ای که فعالیت کرده اید ،میبایست حق بیمه شما پرداخت میشد.ولی با اختیار خودتان میتوانید بیمه اختیاری شوید.ولی سابقه شما به گذشته بر نمیگردد.