در سختی کار و مشاغل سخت توسط (110 امتیاز)
با سلام ووقت بخیر :   بنده کارمند یکی از بانکهای دولتی هستم که در شعبه مشغول به کار می باشم. با توجه به اینکه در فیش حقوقی ما ایتمی با عنوان فوق العاده سختی شرایط کار وجود دارد وفقط به کارمندانی که در شعب مشغول فعالیت هستند تعلق می گیرد ، ایا می توانم از قوانین مشاغل سخت استفاده نمایم ودرخواست بازنشستگی (با 20سال سابقه کار متوالی ) نمایم .      لطفا در صورت امکان تمامی راهها ی ممکن برای انجام این کار را توضیح دهید .    با تشکر از لطف شما
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام آیتمی که در بعضی فیشهای حقوقی که نام فوق العاده سختی کار عنوان شده به معنی مشاغل سخت وزیان آور نمیباشد ومشاغل سخت به مشاغلی میگویندکه باعث فرسایش جسمی وروحی باشد وبه تایید اداره کار وتعاون رسیده باشداما در مورد کارهای دفتری واداری تا به حال شغلی که سخت وزیان آور شناخته شده باشد مورد تایید قرار نگرفته است