در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (110 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید

در شرکتی خصوصی مشغول به کار هستم ، در فیش حقوق و همچنین حکم کارگزینی ردیفی با رقمی ثابت به نام بهره وری وجود دارد که حکم کارگزینی مذکور به مهر و امضای مدیر عامل شرکت رسیده است ، لازم به ذکر است بابت ردیف فوق بیمه و مالیات پرداخت می نمایم آیا :

1- شرکت اختیار قطع ناگهانی مبلغ مذکور را دارد؟
2-در تسویه حساب چه در استعفا و چه در اخراج موضوع محاسبه سنوات خواهد گردید؟
3-آیا در صورت بروز چنین حالتی امکان طرح شکایت وجود دارد؟

با تقدیم احترام
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)

به استناد ماده36 قانون کار مزد ثابت عبارت است از مجموع مزد شغل و مزاياي ثابت پرداختي به تبع شغل .
 تبصره1- در كارگاههائي كه داراي طرح طبقه بندي و ارزيابي مشاغل نيستند ، منظور از مزاياي ثابت پرداختي به تبع شغل ، مزايايي است كه برحسب ماهيت شغل يا محيط كار و براي ترميم مزد در ساعات عادي كار پرداخت مي گردد. از قبيل مزاياي سختي كار ، مزاياي سرپرستي ، فوق العاده شغل و غيره. بنابر این آیتم مندرج در فیش حقوق جنابعالی که مشمول بیمه و مالیات هم می باشد جزو مزد و مزایای ثابت بوده و در زمان تسویه حساب بایستی مورد محاسبه قرار بگیرد .

موفق باشید