در بیمه بیکاری توسط
سلام علیکم..

بنده از تاریخ 1.1.95 بیکار شدم و اقدام به دریافت بیمه بیکاری نمودم.بعد اینهمه مدت چند روز پیش کلیه کارهای مربوطه به اتمام رسید و دیروز بهم گفتند که یکسال بیمه بیکاری شامل من میشود..یعنی از 1.1.95 تا 30.12.95
تا امروزم چیزی دریافت نکردم..و بهم گفتند از ماه بعد هردو ماه یکبار مقرری بهم پرداخت میکنند در حالی که وقت استفاده از بیمه بیکاری من به پایان میرسد..

درواقع از اخرین ماهی که بیمه بیکاری شامل من میشود قرار است بهم مقرری پرداخت نمایند
حال سوالم این است که ایا این شرایط بعدا برام مشکل نمیشود؟؟ و اینکه چرا حقوق معوقه منو یکجا بهم پرداخت نمیکنند و تازه بعد یکسال قرار شده هردو ماه یکبار بهم پرداخت نمایند ابا چنین چیزی یا قانونی ممکن است.با تشکر از زحمات شما
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام تا بحال اینطور نبوده اگر به کسی مقرری بیکاری تعلق میگرفت واولین حقوق را میگرفت کلیه معوقات را همراه اولین حقوق پرداخت میشد اما به خاطر یک سری مشکلات مالی که در سازمان وجود دارد پرداختها به تعویق افتاده اند اما شما با مراجعه به شعبه و دلیل دیر پرداخت کردن این حقوق توضیح بخواهید