در بیمه بیکاری توسط
بیمه بیکاری تیر ماه من قطع شد به سازمان تامین اجتماعی مراجعه کردم ازم پرسیدن آیا جایی کار میکنی گفتم نه گفتن برای تیر و مرداد رو باهم واریز میکنندآیا امکان دارد برای دوماه رو باهم واریز کنند؟
3 پاسخ
توسط
من اقدام کرده ام بعد از سه ماه دوندگی و پیگیری کارشناس بیمه وعده یک ماه دیگر و واریز به صورت یکجا را دادن… از بیمه هیچی بعید نیست
توسط
سلام وقت بخیر. بله در صورتی که روند پرداخت طول بکشد بصورت یکجا واریز میشود تا پرداخت به روز شود و بعد از ان ماهانه پرداخت شود
توسط (140 امتیاز)
من دوماه مشغول نکمیل پرونده م بودم و بعد از اون تغییر شعبه بیمه داشتم.تمام معوقه ها یکجا پرداخت شد و مابفی هرماه واریز شد.